013 - 127 400 info@specialisthalsan.se

Ta pulsen på din hälsa

Vi erbjuder hälsokontroller och hälsoundersökningar för privatpersoner. Hos oss har du möjlighet att få en fullständig hälsokontroll eller enstaka blodprover. Saknar du hälsokontroller hos din nuvarande arbetsgivare eller är du pensionerad? Vi hjälper dig mer än gärna! Kontakta oss på mottagningen för mer information om hur vi kan hjälpa dig.

Hälsokontroll

Hos oss är du välkommen till en grundlig kontroll av dina värden, även att du inte har åkomma eller sjukdom. Regelbundna kontroller ger indikation på avvikande värden som kan leda till sjukdom, och vi kan åtgjärda problemet i tid.

Syn- och hörselkontroll

Vi hjälper dig med kontroller av din syn och hörsel.

Samtalsterapi

Vi erbjuder samtalsterapi inom olika områden, som bland annat stress- och krishantering m.m.

Enstaka prover

Enligt önskemål.

Hälsokurva

Hälsokurva är ett verktyg som ger dig en tydlig visuell bild av dina hälsorisker. Hälsokurvan innehåller flera olika moment, och börjar med en enkätundersökning som berör din fysiska aktivitet, kost och livsstil. Tillsammans med prover och en grundlig hälsokontroll når vi din personliga hälsokurva. Kurvan ger dig ett direkt besked och sammanfattar dina risk- och riskfaktorer som har betydelse i ditt liv.

Intyg för anställning

Hälsokontroll med intyg inför anställning.

Kostrådgivning

Kosten är en stor del av vår fysiska hälsa. Vi hjälper dig med att förstå sambandet mellan kost och hälsa genom vår kostrådgivning.

Vaccinering

Hos oss finner du vaccinering för influensa och TBE.